29 d’octubre del 2010

Feliç Castanyada!!

Feliç castanyada a tots!! També feliç dia de Tots Sants! I feliç cap de setmana! i feliç pont! i felices fires de Sant Narcís als de Girona!! i per què no.....també feliç Halloween als de l'altre costat ;)
Demà passaré tot el dia amb la meva iaia i hem decidit fer panellets ;) Volia provar de fer alguns més innovadors com per exemple de quicos o de corn flakes...però pensant-ho millor, una tradició és una tradició i crec que prefereixo de moment fer els tradicionals! Em sap molt greu, però la recepta no us la puc passar! a casa meva és una cosa molt seria que només passa d'avis a néts :) però no us perdeu aquesta de recepta, crec que deu ser QUASI tant bona com la nostra ;) i aprofito per introduir un blog que m'encanta: My little things:
Fins dimarts!! feliç...el que sigui! :)

Everybody LOVES Audrey

Per què tothom adora Audrey? No em mal interpreteu! Jo sóc la primera que ho faig, m'encanta l'estil que tenia, la seva cara d'àngel, l'expressió de nena, suposo que era com una eterna campaneta treta de Peter Pan...potser és justament per això que a tothom li encanta, no? Ara fa uns mesos l'editorial Taschen va treure al mercat un nou llibre de fotografies seves inèdites entre els anys 1953 i 1966 i fetes per Bob Willoughby. El llibre ja s'ha esgotat (tot i costar 500€), però es pot fullejar en aquest link: http://www.taschen.com/lookinside/06318/index.htm Realment hi ha fotos xulíssimes! No us ho perdeu!

28 d’octubre del 2010

Mini biblioteca per l'Arnau :)

Al gener seré tieta!! :) De fet, no ho seré "legalment" per què no és la meva cunyada qui està embarassada i jo no tinc germans, però sí que ho seré "oficialment" ja que qui vindrà al món serà l'Arnau, el fill d'una de les meves millors amigues, l'Alba. Per mi és com si l'Arnau fos mig nebot/germà/nét/fill meu....que ningú s'espanti! el que vull dir és que el sento profundament vinculat a mi per ser fill de l'Alba -i del seu marit ;)- i segurament també estic en ple apogeu d'hormones i de "maleïts instints maternals" com ja NO canta Sanjosex ;) A on vull anar a parar és que al ser tant important per mi, volia fer alguna cosa especial pel petit Arnau i un amic em va donar una idea genial: una biblioteca! Jo que sóc una apassionada dels llibres crec que és el regal ideal de part meva per celebrar la benvinguda al món de l'Arnau! No vull recrear la biblioteca d'Alexandria de moment, sinó al contrari, un petit lloc on lectura i joc es barregi, on l'Arnau pugui estar jugant amb llibres de bebè de colors i formes i els seus doudous preferits i poc a poc vagi incorporant contes, llibres infantils, novel·les d'aventures... Aquí hi ha alguns mobles que trobo xulíssims pels nens per començar a inspirar-me per l'Arnau! ara la gran pregunta és: trobaré els grans clàssics en format conte???? (Clàssics com Homer, Plató, Sófocles o Virgili no Bambi, Ventafocs i la Sireneta eh! ;) )

27 d’octubre del 2010

Booonnnnííísssssiiiiimmmm!!! Guanyadores del "PASTIS DE POMA" mmmmmm.......

S'apaguen els llums, sonen els tambors, tothom està nerviós... qui seran??? :) Doncs, JA TENIM GUANYADORES DEL PASTÍS DE POMA DE TARDOR!!!! I s'han superat!! increïble! La Pilar, la Mònica i la Cristina no han fet una tarta de poma tradicional, no no! han creat dues delicioses receptes amb poma: una tarta Tatín de poma, que té una pinta espectacular i una coca de poma que varen combinar amb gelat de vainilla, deliciós oi?? Doncs des del Cafè de Gualta us volem agrair moltíssim que hagueu participat en el mini concurs i com a petit detall rebreu una col·lecció de Macarons de la més famosa pastisseria de l'Empordà: Can Sans de la Bisbal d'Empordà! Espero que en gaudiu moltíssim i que ens feu saber com de delicioses són aquestes petites temptacions franceses.... Moltíssimes gràcies de nou noies! Una forta abraçada! EL PREMI PER LES NOIES GUANYADORES DE GUALTA:

26 d’octubre del 2010

Happy Birthday Honey!

Felicitats rei!! MOLT FELIÇ ANIVERSARI ;) Octubre és mes d'aniversaris a casa meva i avui li toca a en Jaume!!! Gràcies per celebrar-ho un any més al meu costat :) felicitats amb tot el cor. T'estimo com mai, com sempre.

Federal Cafè

Continuo amb les meves "recomanacions" de descobriments recents! HO SÉ, HO SÉ! dec les fotografies dels pastissos, sé que no és excusa però era de viatge...de demà no passa, promès! ;) Però tornant al que comentava de les recomanacions :) : recentment he descobert un lloc molt xulo a Barcelona per esmorzar un diumenge o sopar qualsevol dia entre setmana. És dels creadors dels famosos caramels PapaBubble i el cafè/restaurant/local de copes s'anomena Federal Cafe i tot hi ser de pares australians, és com si et traslladessis una mica al Soho de NY: menjar ecofriendly, decoració molt xula amb tons neutres i naturals i el millor de tot! una terrasseta moníssima per acabar d'aprofitar el sol de tardor! Genial!! Es troba al C/ Parlament, 39 de Barcelona (barri de Sant Antoni). Ah! i fan cupcakes!! :) El coneixíeu?

22 d’octubre del 2010

HOTEL TRIAS

Hi ha res millor que un Hotel de platja en plena caloreta d'estiu??! Per mi sí, un hotel de platja en la tranquil·litat i el bon temps de la tardor...passar un dia tranquil passejant per la platja, gaudint del sol suau a la cara, d'un bon llibre, de la olor del mar, un bon dinar...sona fantàstic oi? :) Doncs espereu a descobrir aquest clamorós hotel i restaurant! Forma part del grup Fork & Pillow i es troba a Palamós, al costat del port. La decoració és molt cuidada i en temporada baixa els preus més raonables que mai...algú més s'apunta a gaudir de la Costa Brava de tardor?! Bon cap de setmana!!! Fins dilluns i atenció amb el forn i les pomes ;)

21 d’octubre del 2010

Pastís de Poma, amb premi!

Fa dies que no parlem de menjar per Gualta...que estrany!!! Ara que és temporada de pomes, tinc moltes ganes de fer un pastís de crema i poma mmmm...boníssim! a més crec que fa molt per la tardor, oi? Jo tinc la mania de posar-hi un toc de canyella també, però només a la tardor! no m'hi agrada en cap altre època de l'any, curiós, oi? :) Doncs tinc una proposta per fer: us animeu a fer el pastís amb mi?! si la resposta és si, envieu-me la recepta/explicació i una fotografia a cafedegualta@gmail.com teniu tot el cap de setmana! Dilluns penjaré post amb totes les receptes i fotografies i tots els participants tindran un regalet molt dolç....nyaaammmm!!!

Your Evil Twin

Quan vaig descobrir Your Evil Twin em va encantar l'estil de les fotografies i la història que hi ha darrera...la Tracianne i la Trasienne són bessones, guapíssimes i llestes (es nota que són llestes, ja ho veureu) i, un bon dia van decidir fotografiar els detalls de la seva vida: amics, viatges, la llum de l'estiu, un vas de llet...simple? res d'això! les fotos estan molt ben fetes i amb molt talent. Sempre amb film però amb els retocs que els doni la gana, o bé directament a boli/retolador/dacs..o amb digital, of course. Un detall a destacar? Doncs que tenen aquest aire sexy-asiàtic-vida-de-somni que et cala...aquí deixo un recull, més a la web i blog del seu projecte: http://youreviltwin.us/
Related Posts with Thumbnails