29 de novembre del 2010

2. Tirar a terra la cuina

Heu provat mai d'agafar un gran martell (anomenat mai a l'Empordà) i començar a enderrocar una paret? és realment gratificant! l'stress desapareix de cop! Això és el que hem fet amb la cuina de casa entre crits d'eufòria!! sí, teniu raó, si ens haguessin vist per un forat, haguéssin trucat a la poli, semblaven uns dements!! :) Tot va començar el dissabte quan ens varem plantar a Ikea amb la intenció de comprar una cuina entereta, electrodomèstics hi tot! Sort que l'Alba és una crack com a planificadora! perquè no és gens senzill tenir en compte per un costat la instal·lació prèvia, les mides, que et quadri amb la part d'armaris superior, i un llarg etc! A més a més, la nostra és una mini cuina! i amb les mides justes és encara més difícil...Aquestes són les cuines que varem prendre una mica de referència per agafar idees: Hem fet una cuina blanca amb taulell de fusta de faig, amb l'aigüera blanca, la típica "butcher sink", i per tapar les "meravelloses" rajoles dels anys 80 que hi ha, hem triat un panell imantat de Original House que aquí es veu per a electrodomèstics però que fan també per a darrera la cuina: El resultat esperat seria una mica com aquest d'Ikea: I aquest és el resultat de la nostra planificació! d'aquí a uns dies espero poder penjar el resultat "real" ;)

26 de novembre del 2010

Feliç Cap de Setmana!!!

Espero que tingueu un molt bon cap de setmana i sobretot, sobretot...més relaxant que el meu!! Amb en Jaume ens passarem aquest cap de setmana pintant, empaperant parets i com tothom que fa un trasllat...passant per Ikea!! Feliç cap de setmana a tothom!

Books, books & books!

Hi ha llibres que no t'has de prendre seriosament, que són com mirar una peli d'aventures un diumenge a la tarda amb un gran bol de crispetes...qui no ha pecat alguna vegada?! ;) però tot i ser només un pur entreteniment, aquests llibres compleixen molt bé la seva funció: són divertits! Són els que es queden sobre la taula, davant el sofà i de tant en tant fas una nova ullada a les fotos... Doncs bé, aprofitant que ha estat Thanksgiving a USA, ara hi ha unes grans rebaixes anuals, i tenim la sort que també es trasllada ala venda online! A la web de: http://www.chroniclebooks.com/ 35% de descompte! M'encanta el de Dog's Portrait!! i el de cupcakes! i el de Surf a Califòrnia, i el de........

25 de novembre del 2010

Thanksgiving & Christmas

Avui és Thanksgiving! o com diuen a les pelis "Acción de gracias" :) Quan sento aquesta paraula ja m'imagino el gran paó a punt per anar al forn pobret.... a tots els que esteu als EE.UU., Happy Thanksgiving! (és el segon país des d'on hi ha més visites al blog ;). Espero que passeu un pont genial!
És tradició que avui es comencin a col·locar ja els ornaments de Nadal i no n'hi ha cap de més macos que els d'Anthropologie, sempre són petites joies que deixaries penjades tot l'any amb qualsevol excusa...aquest any no han fallat tampoc! Jo els trobo preciosos....

24 de novembre del 2010

COSAS MÍNIMAS

Darrera d'aquest nom s'amaga Blanca Gómez, o Blancucha, com li solen dir els amics. Una il·lustradora que vaig descobrir a través del blog A Cup of Jo i ja té traca que ho descobreixi a través d'un blog de NY, perquè la Blanca és de Madrid! :) M'encanten les seves il·lustracions! Per sort, les ven a través de la seva botiga de Etsy: http://www.etsy.com/shop/blancucha Un bon regal de Nadal no?!

23 de novembre del 2010

1.Primer pas: les parets

Ja tenim les claus de la nostra nova casa! De moment tot està sortint bé, cap retràs, cap sorpresa...estàvem preparats pel pitjor i tot està resultant molt senzill...toquem fusta! De moment el pla és aquesta setmana a les nits començar a fer caixes i inventaris mil, desmuntar mobles i a preparar-ho tot pel trasllat. Tenim un objectiu: poder celebrar Nadal a la casa nova, és a dir, tenim un mes i 2 dies perquè casa nostra estigui presentable...tenim poc temps, sí! I el primer que farem serà arreglar les parets i ballar el jardí i de moment, vull parlar de les parets (tema jardí sóc 100% novata, alguna recomanació?!). Com que el terra és amb rajola de premsa hidràulica (amb dibuix) hem pensat en no sobrecarregar gaire les parets i pintar-lo clar perquè sembli més ampli. He tret mil idees del famós blog http://decor8blog.com/ però bàsicament el lema seria: "Parets clares, complements colors vius!". Un estil a aquest... També hem pensat en posar paper en alguna de les habitacions - quasi ha quedat descartat pel menjador- i us puc assegurar que tinc un postgrau en paper! Si finalment ens animem, hi ha una opció molt xula de la dissenyadora Susana del Baño i que es distribueix a través de Bloompapers. Totes les opcions són poc carregades i estètiques: Pel que fa a l'habitació que hem pensat en convertir en despatx, m'he enamorat del paper de paret per a nens de la firma Ferm Paper, ho sé ho sé...molt infantil, però a mi m'encantaria tenir aquests arbres a l'estudi! i ho trobo molt original. La resta d'opcions també m'encanten! tenen un aire vintage maquíssim: Més news d'aquí a poc temps! Ah! i penjaré fotografies del pis!

Mode à Paris!

Si encara existeix una capital de la moda, sens dubte és Paris! ai... Paris, Paris!! Per mi és la ciutat més bonica: el Sena, Montmatre, la Tour Eiffel, el barri le Marais i el d´Étienne Marcel...bé no acabaria mai! :) Per sort, a Barcelona hi ha un raconet de la moda de Paris, i és la botiga Sandro, el meu objectiu per les rebaixes de gener! Simplement, m'encanta. Últimament tothom en parla ja que és una de les marques més preferides de la It girl espanyola Sara Carbonero, però crec que la col·lecció d'aquest hivern no li encaixa tant perquè és més femenina i potser alguns models més de l'estil de l'Alexa Chung...de totes maneres, jo em quedaria amb tot! La fotografia de la campanya d'aquest hivern em sembla genial, la mirada del noi és tremenda.. ;) Ja ho diuen: Paris, la cité de l'amour....

22 de novembre del 2010

**** Etsy es vesteix de Nadal! ****

bufff he de confessar que fa molts dies que estava impacient per fer un post de decoració de Nadal :) però em vaig jurar i rejurar que era ridícul parlar de Nadal tant aviat..i he aconseguit esperar-me fins avui! xxxddddd Amb l'excusa de que per Etsy s'ha de comprar amb temps, ja que molts dels articles venen de fora, ahir no em vaig poder estar de xafardejar una mica la web i he trobat coses molt xules! (només heu d'anar a http://www.etsy.com/ i posar el nom que us indico sota les fotografies) ** Per embolicar regals a mi m'encanta fer servir paper torrat del que s'usava abans a les botigues o bé paper de diari directament (millor sense imatge i si és un diari francès, xinés o marroquí, per exemple, encara li dóna un toc més original!) i després fer un bon llaç amb una targeta i un escrit per a la persona que li fas el regal. Obsequiar amb un jersei a la germana està molt bé, però si a més li pots explicar que has triat aquell concretament perquè el vermell li queda fantàstic, encara li farà més il·lusió, no? Doncs per fer unes notes ben xules Etsy és el millor lloc:

tinybeardk avintageobsession aforestfrolic freshlemonblossom

Què us semblen aquestes banderoles? Si teniu llar de foc no hi poden faltar!

JanieDmattern bekahjennings Vaig veure a l'aparador de women'secret una idea que em va encantar: decorar l'arbre amb estrelles de crochet i a etsy n'he trobat! També poden quedar molt i molt bé unides amb un fil blanc per a decorar les finestres.

viviannicoledesigns sewfunquilts

Al pis nou, la porta dóna directament al carrer, com si fos una casa i, tot i el risc de que desaparegui en 2 dies, penjaré una corona a la porta! Vull confiar en la gent ( i en que el carrer no és gaire transitat) i estic ben decidida :) Per si de cas, també he de dir que he triat aquestes dues opcions ben baratetes ;) noelbellesdeux woolcrazy Podeu trobar mil coses més precioses a etsy, fetes a mà per gent de tot el món...realment val la pena fer el tafaner! ;)
Related Posts with Thumbnails