20 de setembre del 2010

Rànking del croissant ;)

Molt bon dilluns! Ho he estat pensant i crec que el millor és primer anar publicant els resultats i adreces del millor croissant i després si en surten de repetits va pujant en el rànking :) De moment les vostres recomanacions croissanteres són: -Forn Sant Daniel, Girona : c/ cort reial, 9 (Barri vell) votat per l'Imma i en David -Fleca Brugués, Estartit c/ Santa Anna, 78 votat per Imma -Fleca Sunyer amb varis establiments a Torroella de Montgrí, Verges i Bellcaire. Votat per la Sandra via email. I gràcies a en Jaume que va fer una ruta el diumenge al matí jo incorporo: - Fleca Casa Moner, Santa clara; realment molt bons! - König, sí sí, al König tenen uns croissants realment molt bons! falta preguntar d'on els treuen! c/ calderers, 16 (sota l'església de Sant Feliu) - Pastisseria Montserrat carrer ballesteries ppsssseee, no per incloure'l al rànking. - Fleca Cal Enric, Carrer santa clara, li posaria un 6 però el deixaria fóra del rànking.... Continuaré actualitzant la llista :)

Nova incorporació al rànking de l'Amat: croissant de Can Batlle de Torroella de Montgrí! concretament el de xocolata blanca mmmmm Jo també puc donar molt bones referències del de la Fleca Marull de Parlavà i Flaçà, molt bo! A finals de setmana publicaré com queda el rànking! :) Forn Sant Daniel, Girona:

Forn Casa Moner, Girona:

3 comentaris:

  1. Salutacions, la meva recomanació de croissants, de llarg els croissants de xocolata blanca del carrer d´Ullà, a Can Batlle, a la població de Torroella de Montgrí - L´Estartit. Una forta abraçada! Amat Artigas Towle, L´Estartit, Girona.

    ResponElimina
  2. Mil gràcies Amat per la teva participació! Estic 100% d'acord en que el croissant de Can Batlle de Torroella de Montgrí ha d'estar al rànking! ;) Boníssim!!

    ResponElimina
  3. El millor croissant que mai he probat és el de rosa i litxis, impressionant!! a Fleca Sant Daniel, Girona. Espectacular també el de xocolata blanca, boníssim!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails