8 d’abril del 2011

Per camps grocs...

Tot apunta a que aquest cap de setmana ja serà l’últim per poder gaudir dels camps de colza de groc intens que ens acompanyen durant un meset a l’Empordà…A més, diuen que farà sol, per tant és el moment ideal per agafar la bici i un entrepà i perdre’s tot el dia per camins entre pobles del Baix Empordà. Aquí us deixo unes quantes fotos (no totes de la zona) per fer-vos entrar més ganes encara! Ah! I no us oblideu de passar per Gualta : )

6 comentaris:

  1. Són preciosos...jo també ja els he admirat! i aviat es transformaran en camps de gira-sols...dels meus preferits! Així m'agrada, fent propaganda de Gualta! Sereu tots benvinguts!


    Alba

    ResponElimina
  2. Que bonic! aquí fa unes setmanes només sentia olor a azahar dels camps florits. Per cert, me apuntat el llibre que vas recomenar fa uns dies, té bona pinta.

    ResponElimina
  3. Per cert, amb tant camp, m'has fet pensar en aquesta cançó i aquest videoclip que la fet la Lyona. Et recomano el grup Inspira (si es que no els coneixies, que pot ser que si) http://www.youtube.com/watch?v=OzHjbvXGkh8 És una gran cançó pels despertars primaverals.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Núria!! m'agrada molt Inspira però no coneixia el videoclip, ha estat un bon descobriment, m'encanta!! Espero que hagis tingut un bon cap de setmana "primaveral" :)

    ResponElimina
  5. Albeta!! aixi que gira-sols? Molt bé! Gualta ja és coneguda pels seus gira-sols gegants jejeje m'has fet venir ganes de plantar-ne uns quants al jardí :)

    ResponElimina
  6. Núria, el llibre de Massa Felicitat? A mi em va encantar, a veure si t'agrada...ara, la traducció catalana no és excel·lent...de totes maneres, val la pena, ja m'explicaràs! ;)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails