26 de gener del 2011

H&M Home

Estar per feina a Estocolm té mil coses bones: estàs a una ciutat preciosa, t’impregnes de l’estil dels seus habitants encara que no vulguis i hi ha disseny a cada racó de la ciutat! Però també té el gran desavantatge que hi estàs els dies justos, amb el temps just i vas a fer una cosa concreta (treballar!) per tant no pots gaudir al 100% d’estar a una ciutat així (no et dóna temps d’entrar al centenar de botigues precioses que veus passant amb el taxi, per exemple ;) ). Tot i així, la setmana passada vaig poder comprovar amb els meus propis ulls que hi ha un mite que existeix: H&M Home! Tothom sap que existeix però poca gent hi ha estat! A més no ven al nostre país ni per Internet... La veritat és que hauria pagat per poder entrar, però no va poder ser! Per això tornant no m’he pogut estar de xafardejar la seva web…i val la pena! Ja sé on serà el meu pròxim destí de cap de setmana europeu, això si! Amb les meletes ben buides!

2 comentaris:

  1. Ups, no n'ets la primera (ni primer) de Gualta que s'enamora d'aquesta harmoniosa ciutat. Per cert Hennes&Moritz n'és originari. I, sobretot, no deixis de veure Gamla Stan des de Skepsholmen, quan cau el sol vora les tres de la tarda en aquest temps, e-s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-r.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per les recomanacions!
    He sentit a dir que hi ha algú de Gualta que hi va estudiar i que es coneix molt bé la ciutat :p

    Per sort, em toca anar-hi sovint per feina i tot i que no sempre tinc el temps que voldria per visitar no dubtis que la propera vegada et faré cas i no em penso perdre Gamla Stan...gràcies pel comentari!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails