4 de febrer del 2011

{ Claudina Relat }

Si ets client habitual del Cafè de Gualta, segurament recordaràs les fotos de l'Alba & Arnau que varem fer per l'Empordà, oi? Doncs he tingut una sorpresa molt xula! L'artista manresana Claudina Relat ha agafat una d'aquestes fotografies i l'ha editat com fa amb les seves il·lustracions i el resultat és increïble! M'encanta!
No perdeu de vista a aquesta noia, perquè donarà de què parlar! Arquitecte de professió, s'ha dedicat també al disseny i la il·lustració amb uns resultats moderns, personals i impactants. Personalment m'encanta una sèrie que té on cada lletra és un color Pantone i qualsevol cita, queda secretament acolorida...Si teniu previst anar a Bcn, des d'ahir està exposant a la galeria Maxó i aquí us deixo els detalls: http://www.claudinarelat.com/

2 comentaris:

  1. parlant d'artistes i il·lustracions... fa uns dies vaig descobrir a Bestiari Il·lustrat (justament el programa que entrevistaven al cantant de Mazoni) la Paula Bonet, i m'he enamorat dels seus dibuixos.
    Et deixo aquí el seu blog pq hi donguis un cop d'ull... http://paulabonet.wordpress.com/

    un ptonas wapíxima i moltíssimes felicitats una altra vegada!!!!

    ResponElimina
  2. Gemma! Molt xulos els dibuixos de la Paula! Vas veure el programa amb Mazoni doncs? Qui feia els dibuixos aquell dia era l'Ignasi Riembau, el veterinari de la Frida! :)

    Merci guapa!!! Bon cap de setmana!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails