29 de setembre del 2010

Animal Portraits

Adoro els animals, algunes espècies em cauen més bé que d'altres, però m'enamoro de tots no hi puc fer res (insectes i amfibis inclosos, de veritat!). A casa tenim dues gosses i reconec que treure-les cada dia a les 6 del matí a passejar faci el temps que faci (bé, això ho fa més en Jaume :p), estar lligat sempre a què fas amb elles si vols marxar, el que valen els veterinaris i el pinso bo.....fa que de vegades pensis on t'has posat, però amb una mirada seva o amb la benvinguda que et fan al arribar a casa ja fa que tot això no existeixi. Per molt que els hi donis tu, ells sempre et donen més :)
Em feia molta il·lusió fer unes fotos xules a les nostres gosses i dedicar-li's un lloc honorífic dins del nostre wall art del menjador i, buscant, buscant, he trobat el treball de la fotògrafa Sharon Montrose.
Boníssim! M'encanten les seves fotografies! Aquí deixo unes quantes, i n'hi ha moltes més a la seva pàgina web i a la botiga online que té: http://www.theanimalprintshop.com/
Aquest últim és un "RANCÚN" a Florida en teníem al container de davant de casa, és adorable, però t'enduies ensurts de mort cada vegada que anaves a tirar les escombraries!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails