15 de setembre del 2010

El delantal verde

Avui vull presentar a una persona molt molt especial, l'Elena, de "El delantal verde". El seu blog és la meca de la cuina vegetariana i ha estat tant amable de donar-me permís per publicar una de les seves delicioses receptes!! Yum!!!
L'Elena és vegana, és a dir, no menja res provinent de cap animal (ni carn, ni peix, ni ous, ni llet, ni mel...) i demostra cada dia a través del seu blog que una dieta variada, sana i divertida és possible. A part de crear i preparar tots els deliciosos plats que surten al seu blog, ella mateixa fa les fantàstiques fotografies que hi publica. Recomano que hi feu una ullada ja que hi ha receptes molt molt interessants http://eldelantalverde.wordpress.com/
Ara que ja falta només una setmaneta per entrar a la tardor i que anuncien pluges i tempestes per aquest cap de setmana, ve més de gust posar-se a la cuina i fer plats més consistents, per això jo he triat aquesta recepta (que ja he provat ;) ) amb un cereal molt nutritiu i realment deliciós, el blat!
Aquí deixo la recepta de l'Elena:
"Ingredientes
  • 125 gr trigo tierno (precocido)
  • 400 gr verduras del tiempo variadas: acelga, zanahoria, col, nabo, puerro, cebolla, apio,…
  • Nata vegetal
  • Pimienta negra molida
  • Nuez moscada
  • Aceite
  • Agua
  • Sal

Elaboración

Lava y pica fino todas las verduras. Sofríelas en una sartén a fuego bajo-medio, con dos cucharadas de aceite. Remueve de vez en cuando y tapa para que se hagan antes. Mientras, vierte el trigo en abundante agua hirviendo con sal. Cuece sin cubrir aproximadamente 10 minutos, o hasta que haya conseguido la textura que más te guste.Escurre y conserva. A la verdura ya pochada, un poco aldente mejor, añade un buen chorro de nata vegetal, como 5 cucharadas, una pizca de cada especia y sal. Deja cocer a fuego bajo un par de minutos y añade el trigo. Coge un vaso chato o taza, rellénala con la mezcla, apretando para que quede bien apretado, y ponla bocabajo en el plato.Sirve caliente.

Consejos

Para asegurarte que el trigo quedará en su punto, antes de seguir mis instrucciones revisa las que vengan en el paquete. La nata vegetal la puedes comprar en herbolarios y tiendas de dietética. Existen de soja, avena,…"

Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails