14 de desembre del 2010

Què li regalo???!!!

Avui en Jaume està avisat! No pot entrar per veure el post d'avui.. :) però la resta de nois que visiteu el Cafè de tant en tant.. SI US PLAU!! Necessito ajuda!! Resulta que tinc un problema amb què regalar als homes de la meva vida (sobretot a en Jaume) i sempre que s'acosta Nadal o l'Aniversari o alguna data important penso el mateix...Què li regalo?! Amb lo senzill que ho tenen ells, que ens conformem amb qualsevol cosa!! :p xxxxdddd Aquest any he volgut posar per escrit els regals que tenia en ment que podrien agradar-li i, ja que hi era, he intentat fer-ho extensiu a tots els nois que ronden la trentena, ja que crec que deu ser un problema comú i més si vols sortir una mica de la colònia o l'ipod i sobretot si el pressupost és més ajustat que mai... Aquí us deixo la meva selecció de regals!

Els entesos diuen que no hi ha res com els vinils, per això he pensat que un regal xulo seria un gramòfon de maleta però actual. Aquest concretament és de Crosley. Es pot acabar de completar el regal amb alguns vinils o bé amb uns auriculars com els de Wesc.

Si és un amant del cinema, una molt bona opció i original és Cinemapost, per rebre pel·lícules directament a casa teva a través del correu postal. Funciona molt bé i tenen moltíssima varietat de pelis! L'altre opció és regalar temporades de les sèries preferides, una subscripció anual al club de cultura Tr3sC, una càmera lomogràfica o bé un joc de taula, per mi el millor són els clàssics escacs!

Potser aquests són regals més per germans, cunyats, amics...però, qui és que no en té també? Si fa poc que ha estrenat casa o si realment la decoració no és lo seu, per mi un bon recurs és un quadre original o bé la idea de fer un wall-art amb Polaroids com el de la fotografia..també una idea genial és emmarcar les samarretes típiques del Pull & Bear o el Bershka, que tenen dissenys xulos i pot quedar molt bé! Els vinils de Mario Bros són boníssims també, els trobareu a urban outfitters. Si voleu fer un detall de baix pressupost, els gots són genials! i només és necessari 2 gots, un retolador permanent i...imaginació!

Aquí ja entrem amb els regals més "clàssics" però és que regalar coses que "fan falta" també és un gran què! La jaqueta és del Zara, el gorro, els guants de "Barrio Sésamo" i el rellotge són de l'Urban Outfitters també, els maletins per l'ordinador són de LV i de Loewe, però podem trobar de similars a MOLT més baix preu a Massimo Dutti. Si li agrada cuinar, un bon regal podria ser la Kitchen Aid ( a mi m'encantaria!), o el llibre de Jamie Oliver...si més que cuinar, és un gran sibarita, un bon regal podria ser la cafetera Illy, amb mono dosis o bé una col·lecció de cerveses Keks, fetes a la Garrotxa amb cereals autòctons de Catalunya. Espero que us hagi pogut donar alguna idea...jo, encara no ho tinc clar! :)

2 comentaris:

  1. Si li agrada fer esport també tens artilugis o material tècnic que pot ser interessant, com coses per anar a correr amb els gossos, "canicross"; o be si li agrada la jardineria sempre hi ha estris útils o plantes!!

    ResponElimina
  2. Alba bona idea! a veure si ara que tenim jardí s'anima :) !!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails